Studeerde piano aan het Conservatorium te Alkmaar bij Harry Vooren. Hij legt zich voornamelijk toe op zangbegeleiding en is dan ook vaste begeleider van een aantal koren in de regio:

Gemengd Koor Daniël de Lange te Zaandijk, Koor Eigen Wijs te Westwoud, St. Martinuskoor te Westwoud, Vrouwenkoor Pur Sang te Purmerend, St. Janskoor van het Westfries Gasthuis te Hoorn, Westfries Mannenkoor te Wognum, Opmeers Vocaal Ensemble te Opmeer, Operakwartet Bella Cantara te Spanbroek. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider van solistisch optredende zangers en zangeressen. Met sopraan Cobi Bregman vormt hij het duo Sopriano. Hij werkte als begeleider mee aan een aantal masterclasses/workshops van Kevin Smith,  Frank Fritschy en José Jonkers.

Sinds 2004 levert hij een belangrijke bijdrage aan de jaarlijkse wereldpremières van werken van componist Wietse Stuurman. Hij is tevens de vaste uitvoerder van pianowerken van deze componist. Als organist begeleidt hij o.a. de jaarlijkse kerstconcerten van het St. Janskoor in de Oosterkerk te Hoorn.

Hij heeft een eigen lespraktijk onder de naam  “Piano en zo”  (www.pianoenzo.nl)